Hoe je nagels snel laten groeien?


Hoe je nagels snel laten groeien? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Draag plastic handschoenen van hoge kwaliteit, om de nagels van beschadiging door dagelijks werk te beschermen. Schoonmaakchemicaliën kunnen zorgen voor het uitdrogen van zowel handen als nagels. Zelfs simpelweg zeep en water voor het waswassen van vaat, kan leiden tot beschadiging van de nagels, door blootstelling aan vocht.

Tip 2. Vijl de nagels in een ronde vorm. Verwijder alle ruwe randjes of uitstekende nagels voorzichtig met een nagelknipper. Wees uitermate voorzichtig bij het schoonmaken van de nagelriemen – duw ze zachtjes naar achteren in plaats van ze te knippen of te verwijderen met chemicaliën.

Tip 3. Breng vlijtig de lotion aan na de handen te hebben gewassen of laat een vochtig handontsmettingsmiddel inwerken.

Tip 4. Stel jouw arts op de hoogte van iedere ongebruikelijke of alarmerende verandering in nagelkleur of textuur. Sommige verkleuringen of misvormingen van de vingernagels, kunnen gezondheidstoestanden aantonen, inclusief slechte voeding of schimmelachtige infecties. Als je medisch advies en behandeling in deze situaties ontvangt, kan jouw nagel gezond en normaal doorgroeien.

Tip 5. Voeg biotine en zink toe aan jouw dieet. Er zijn geen voedingsmiddelen die de nagelgroei drastisch kunnen laten toenemen, maar een gebalanceerd dieet, ondersteunt de algehele gezondheid. Dagelijks 2,5 milligram biotine opnemen, heeft uitgewezen de nagels te verstevigen na enkele maanden. Voedingsmiddelen opnemen die rijk zijn aan zink, waaronder eieren en melk, kunnen sommige verkleuringen van de nagels voorkomen.Plaats een reactie