Hoe je kamer opruimen?


Hoe je kamer opruimen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Verzamel al uw benodigdheden, zoals een mand of waszak alle dingen die niet thuishoren in uw slaapkamer op te pikken. U hebt een prullenbak nodig, vacuĆ¼m en glasreiniger om de ramen en glazen tafelbladen van zijkant tafels schoon te maken.

Stap 2. Verzamel alle voorwerpen die rondslingeren in uw slaapkamer die elders kunnen worden opgeslagen. Deze kunnen speelgoed, snacks of etenswaren, extra tijdschriften, boeken en ga zo maar door zijn. Plaats deze items in een mand en haal het uit de slaapkamer.

Stap 3. Pak alle vuile of gebruikte kleding inclusief handdoeken, lakens, tapijten, gordijnen, dekbedden en ga zo maar door en leg ze in een mand of een wasmand. U kunt deze later wassen. Zet in de tussentijd schone lakens, handdoeken en andere noodzakelijke artikelen apart.

Stap 4. Haal alle meubels eruit die niet zijn vastgemaakt of te zwaar zijn. Bed of kasten, als ze te zwaar zijn om te verwijderen uit de slaapkamer, verplaats ze op zijn minst, zodat u het hele gebied kunt schoonmaken.

Stap 5. Stof de hoeken, plafond, muren, ramen, accent lampen, ventilator en andere gebieden af waar stof, spinnenwebben en andere troep zich kunnen vestigen. Maak ook de diverse snuisterijen en decoratieve items schoon. Gebruik een vochtige doek of reinigingsmiddel om schoon te maken als het oppervlak lelijke vingerafdrukken, water vlekken of andere merken heeft.

Stap 6. Stof de kleedruimte af inclusief laden en kist, spiegels en nachtkasten. Gebruik glas reiniger voor spiegels.

Stap 7. Stofzuig en werp uw matras om te zorgen voor gelijkmatige slijtage. Vergeet onder het bed niet schoon te maken.

Stap 8. Reinig vervolgens uw kasten. Verwijder alles uit uw kasten, een kast in een tijd en veeg het interieur met een vochtige doek, gevolgd door een snelle veeg met een droge doek.Plaats een reactie