Hoe itunes herladen?


Hoe itunes herladen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Download en installeer iTunes , als u het programma nog niet heeft. Het downloaden van iTunes is gratis. Bezoek de officiele iTunes website (http://www.apple.com/itunes) om het programma te downloaden.

Stap 2 Registeer voor een iTunes rekening. U heeft een geldig email adres nodig om u te registreren. Laat het iTunes programma draaien en klik op “Store>Create Account” om u te registreren. Als u al geregistreerd bent, log dan in op uw rekening.

Stap 3 Open de iTunes Store. Zodra u ingelogd bent heeft u toegang tot de iTunes Store door te klikken op “iTunes Store” aan de linkerkant van het programma.

Stap 4 Schrap de grijze strip af (gebruik een munt) aan de achterkant van uw iTunes kadokaart; dit zal een 16-cijferige code naar voren brengen.

Stap 5 Klik op “Redeem” aan de rechterkant van de iTunes Store interface. Voeg de 16-cijferige code van uw iTunes kaart in; klik weer op “Redeem” om de kaart toe te voegen aan uw profiel.
Het geld van de kaart zal overgebracht worden naar uw iTunes rekening: elke aankoop wat u doet zal in mindering gebracht worden op uw rekeningsaldo.Plaats een reactie