Hoe iphone synchroniseren?


Hoe iphone synchroniseren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Open iTunes op uw computer. Als u een iPhone bezit, bestaat de kans dat u al een actieve iTunes account heeft. Als u geen iTunes heeft, kunt u de laatste versie gratis downloaden van de Apple webpagina.

Stap 2 Sluit de iPhone aan op uw computer met gebruik van de USB aansluitingskabel welke bij het apparaat kwam. iTunes spoort op dat de iPhone aangesloten is. De naam van de iPhone verschijnt in “Devices” in de linker navigatiekolom. Klik op de naam om de synchronisatie-opties te openen en klik dan op de sync knop in de rechter onderhoek. Dit maakt een back-up van al uw applicaties naar iTunes. Als de synchronisatie compleet is, maakt u het mobiele apparaat los.

Stap 3 Sluit de iPad aan op uw computer met gebruik van de USB aansluitingskabel welke bij het apparaat kwam. De naam van de iPad verschijnt in “Devices”. Klik en selecteer de “Apps” tab aan de bovenkant van het iTunes scherm. Vink elke applicatie uit welke u niet wilt synchroniseren naar uw iPad. Kies de delen die wilt synchroniseren en klik “Apply” in de rechter onderhoek. Uw iPhone applicaties worden overgebracht naar de iPad.Plaats een reactie