Hoe inhoudstafel maken in word 2010?


Hoe inhoudstafel maken in word 2010? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Verzeker u er van dat elke ingesloten rubriek, indien aanwezig , in een aparte paragraaf staat door uw cursor na de titel te plaatsen en de “Enter” toets in te drukken.

Stap 2 Pas de Word ingebouwde rubriek, of een met
hoofdlijnen aangegeven formaat stijl toe voor de rubriek die u wilt opnemen in de inhoudsopgave. Als u uw eigen aangepaste rubriekstijl gebruikt, kunt u deze stap overslaan.

Stap 3 Geef paragraaf merktekens na de ingesloten rubrieken door op “Show/Hide Paragraph Mark” keuzenbalk-toets te klikken. Selecteer elk paragraaf-merkteken, klik daarna op “Font” op het “Format” menu, klik op de “Font” tab, selecteer het “Hidden” selectievakje en klik “OK”. Verberg de paragraaf-merktekens door weer op de “Show/Hide Paragraph Mark” toets te klikken. (Als er geen ingesloten rubrieken zijn, sla dan deze stap over).

Stap 4 Plaats uw cursor op de plaats in het document waar u uw inhoudsopgave wilt opbouwen en klik op de linker mouseknop.

Stap 5 Selecteer “Index and Tables” van het “Insert” menu, klik dan op de “Table of Contents” tab.

Stap 6 Klik op “Options”, als een aangepaste titelstijl wordt gebruikt, en zoek een stijl die u heeft ingevoerd bij documentenrubrieken onder “Available Styles”. Voer een nummer in voor het level van titels dat u wilt wat de stijl weergeeft onder “TOC Level”, rechts van de stijlnamen. Herhaal voor elke stijl die u wilt insluiten en klik op “OK”.

Stap 7 Kies een ontwerp genoteerd in “Formats” of specificeer een aangepast ontwerp. Kies een tab opvulteken (afscheider voor de rubriektitel en paginanummer) van de “Tab Leader” keuzelijst en het aantal te tonen levels door op de “Show Level” pijlen te klikken. Klik “OK” om de inhoud te creeren.Plaats een reactie