Hoe grote bestanden mailen?


Hoe grote bestanden mailen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Upload uw bestand naar een FTP server. U hebt misschien toegang tot een FTP server via uw bedrijf of zelfs via het gebruik van uw eigen website. Maak het bestand publieke toegankelijk wanneer het geen vertrouwelijke informatie bevat, of maak een gast account voor de geadresseerde als het bestand beveiligd moet worden.

Tip 2 Gebruik een programma zoals YouSendIt. U upload het bestand op de YouSendIt website welke is voorzien van een link met de optie om de link naar één of meerdere geadresseerden te sturen.
YouSendIt bevat een gratis concept voor gebruikers die af en toe gebruik maken van YouSendIt met een limiet van 50 MB per bestand en een limiet van 2 opslagruimte.

Tip 3 Gebruik een online opslag programma zoals Dropbox. Dropbox bevat een gratis account met een opslaglimiet van 2 GB. Upload uw bestand hier en gebruik de online interface om een download link voor de geadresseerde te krijgen. Email hen de download link voor het bestand. De bestandsgrootte is alleen gelimiteerd door de grootte van uw account.Plaats een reactie