Hoe google account aanmaken?


Hoe google account aanmaken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Ga online naar de homepagina van Google (zie onderstaande Bronnen). Klik op de link “Inloggen” in de rechterbovenhoek van de pagina. Dit opent de Google Accounts inlog pagina. Klik op de link gelegen onder het inlogveld met de titel “Maak een gratis account”.

Stap 2 Vul de vereiste details in voor je Google Account. Vul je email adres in en het wachtwoord (twee keer). De standaard instelling voor locatie is Verenigde Staten, maar dit kun je veranderen door gebruik te maken van het uitklapveld. Voer de “Woord Verificatie” in en lees de “Algemene Voorwaarden”. Klik op de “Ik Accepteer. Maak mijn
account” knop.

Stap 3 Open de email verzonden door Google om je account te verifiëren. Klik op de link in de email om het proces af
te maken. Deze actie activeert je account.

Stap 4 Bekijk je Google account profile. Klik op de gegeven link op de pagina die opent nadat je je email adres hebt geverifieerd met de titel “Klik hier om je account profiel te beheren”. Dit opent je Google account hoofdpagina.

Stap 5 Maak veranderingen of aanpassingen aan je Google account. Verander de email en het wachtwoord door op de gegeven links te klikken. Voeg aanvullende persoonlijke informatie toe door op de link “Bewerk” te klikken die gelegen is naast “Persoonlijke Informatie”. Dit zal ook toestaan om een tijdzone in te stellen en nog een emailadres toe te voegen. Wanneer je klaar bent, druk op de knop “Opslaan” en dan de “Terug” link op de pagina die opent.

Stap 6 Voeg Google producten (functies en opties) toe aan je account. Je zult een lijst zien met de geassocieerde Google producten aan je account in het gebied rechtsboven onder “Mijn Producten”. Pas ze aan door de “Bewerk” link te selecteren. Voeg meer functies en opties toe door ze te kiezen uit de lijst gegeven onder “Probeer wat nieuws”. Klik op een willekeurige link om meer te weten te komen. Selecteer de link “Meer>>” om een compleet overzicht te zien van alle aangeboden Google producten.Plaats een reactie