Hoe skype account aanmaken?


Hoe skype account aanmaken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Ga naar skype.com en klik op de knop met ‘Get Skype’ in het menu bovenaan de pagina. Selecteer het type Skype account dat jij wil: computer, zaken of mobiel. Klik op de toepasselijke knop (bijvoorbeeld ‘Get Skype for Windows’ als je het op je PC installeert) en selecteer de gratis versie of de premium versie van Skype.

Stap 2 Maak je account aan door de vereiste informatie in te vullen in het tabblad ‘Create an account’, door het eens te zijn met de Algemene Voorwaarden, de beveiligingstekst in te typen en door op ‘I agree- Continue’ te klikken.

Stap 3 Download en installeer Skype op je computer of telefoon door de gevraagde instructies te volgen. Deze software wordt eigenlijk direct vanaf de Skype website geïnstalleerd, dus je zal internetverbinding nodig hebben tijdens de installatie.

Stap 4 Maak een testbelletje wanneer de installatie voltooid is. Begin Skype en login op je Skype account. Open je contactenlijst en klik op ‘Skype Test Call’. Als je dit niet ziet staan, klik dan op ‘Echo / Sound Test Service’. Volg de willekeurige instructies die je van Skype hoort om te bevestigen dat je Skype klaar is om te bellen en gebeld te worden.Plaats een reactie