Hoe glazuur maken?


Hoe glazuur maken? Wij zochten het voor je uit:

227 gram boter
5 ml. Vanille
30 ml. melk
Elektrische handmixer
Grote kom
450 gr. suiker
16 ml. Meringue poeder
¼ Gram zout

Stap 1 Plaats 227 gram boter, 5 gram vanille, 30 ml. Melk in een grote kom die groot genoeg is om 450 gr. topping te bevatten.

Stap 2 Klop de bovenstaande ingrediënten met een elektrische handmixer op normale snelheid voor
ongeveer 2 minuten totdat het crèmeachtig is.

Stap 3 Voeg de suiker, meringue poeder en het zout toe. Mix dit op normale snelheid tot dat het grondig gemengd is. Schraap langs de zijkanten bij het mixen van de topping om er zeker van te zijn dat u alle ingrediënten goed mixt. Als de topping the dik is voeg dan 5 à 10 ml. water toe totdat het dunner wordt. Is de topping te dun is voeg dan wat extra suiker toe.

Stap 4 Mix nog een minuut of twee totdat de topping crèmeachtig is. Als u liever chocolade topping heeft kunt u 90 gram cacao poeder of 85 gram ongezoete chocolade blokjes toevoegen. De chocolade blokjes moeten gesmolten worden met ongeveer 25 ml. water.



Plaats een reactie