Hoe frambozen planten?


Hoe frambozen planten? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Markeer een lijn langs uw rij frambozenstruiken, door palen in de grond te zetten tussen de planten. Bindt touw tussen de palen.

Stap 2 Meet langs het touw en bestuif de grond met meel met een interval van 12 foot.

Stap 3 Graaf paalgaten in de grond waar u het heeft bestoven met meel. Deze paalgaten moeten 3 inch diep zijn. Laat de afrasteringspalen in de gaten zakken en vul ze rondom met afval. De afrasteringspaal moet 5 feet boven de grond uitkomen.

Stap 4 Trek een lengte van 9-kaliberdraad in de lengte van de frambozenrij aan een kant van uw afrasteringspalen. Beveilig de draad aan elke paal met een hamer en hekwerkkrammen. Draai de draad rond de paal aan het einde van de rij en trek de draad in de lengte langs de frambozenrij aan de andere kant van de paal. Draai de einden van de draad samen om ze af te binden. Beveilig de draad aan de andere kant van de paal met hekwerkspijkers. De frambozenstruiken moeten tussen de twee stukken draad staan.

Stap 5 Knip met een schaar bindgaren in lengtes van 5 inch. Bindt elke struik losjes aan de draad vast. Bindt alle 1-jarige struiken aan de draad vast aan een kant van het latwerk. Bindt alle 2-jarige struiken aan de draad vast aan de andere kant van het latwerk.Plaats een reactie