Hoe een vloer egaliseren?


Hoe een vloer egaliseren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Gebruik een recht stuk zoals een lang, plat stuk plank om het niveau van je vloer na te kijken, je kan ook een stuk touw gebruiken als je een helper hebt om het andere uiteinde vast te houden. Duw de plank over de vloer terwijl je uitkijkt naar lage of hoge niveau verschillen. Markeer ze als je er vindt.

Stap 2. Bewerk erge hoge plekken met een hamer en beitel. Een schuurapparaat zal goed werken bij lagere niveau verschillen die iets boven het normale niveau uitsteken. Gebruik een schuurapparaat met stofkap indien mogelijk daar het schuurapparaat veel stof zal veroorzaken.

Stap 3. Breng kleine plekken op niveau met een mengsel om de vloer gelijk te maken. Giet de aanbevolen hoeveelheid water in je emmer, giet dan het mengsel erbij en meng het.

Stap 4. Giet het mengsel in de lager gelegen plekken en ga er met de plank over om het glad te maken.

Stap 5. Veeg het mengsel onmiddellijk van je gereedschap af. Eens het mengsel gedroogd is, kijk het niveau van de vloer opnieuw na om na te gaan of je bepaalde plekken gemist hebt.1 Reactie

  1. Janus says:

    Dank voor deze stap voor stap ‘handleiding’. Ik wilde het eerst door iemand laten doen, maar met deze simpele stappen kan ik het wel zelf.

Plaats een reactie