Hoe een emailadres vinden?


Hoe een emailadres vinden? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Zoek onder vorige E-mail correspondentie. Als de persoon jou in het verleden een e-mail heeft verstuurd, is er de mogelijkheid dat jij nog steeds zijn e-mail adres in jouw Inbox of de Opgeslagen mail map hebt. Zoek in jouw bestanden door een sleutelwoord met daarin de naam van desbetreffende persoon in te vullen.

Tip 2: Zoek door jouw visitekaartjes om te zien of je een visitekaartje van de desbetreffende persoon hebt. Mensen laten meestal al hun professionele contact informatie op hun visitekaartjes achter.

Tip 3: Zoek op de websites van alle organisaties waar de persoon mee betrokken is. Universiteiten hebben meestal op hun websites lijsten die de e-mail adressen van studenten, faculteitsmedewerkers en andere personeelsleden weergeven. Advocatenbureau’s, non-profit organisaties en makelaars doen meestal hetzelfde. Kleinere bedrijven geven soms de e-mail adressen van hun personeelsleden online weer. Als dit niet het geval is, probeer dan het bedrijf te bellen om naar die informatie te vragen.

Tip 4: Zoek op het Internet op de naam van desbetreffende persoon. Als zij ooit iets online gepubliceerd hebben, deelgenomen hebben in bepaalde Listserv lijsten of mail groepen of betrokken zijn met professionele organisaties dan kan hun e-mail adres misschien online te vinden zijn. Google helpt met vinden van publicaties, websites en producten die gerelateerd zijn aan de persoon naar wie je op zoek bent.

Tip 5: Zoek onder de naam van de persoon in populaire E-mail zoek lijsten zoals bijvoorbeeld Yahoo! of Bigfoot.Plaats een reactie