Hoe een e-mail adres aanmaken?


Hoe een e-mail adres aanmaken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Ga naar Hotmail.com

Stap 2: Druk op de “Aanmelden” knop.

Stap 3: Kies een Hotmail e-mail adres naar jouw wens en vul deze in het Hotmail adres veld in. Bedenk iets dat jij, je vrienden en je familieleden gemakkelijk kunnen onthouden.

Stap 4: Vul een wachtwoord in en herhaal dit wachtwoord in het bevestigen wachtwoord veld in. Kies een wachtwoord dat alleen voor jou een speciale betekenis heeft en gemakkelijk te onthouden is. Gebruik voor een wachtwoord dat veiliger is een combinatie van getallen en hoofd- en kleine letters.

Stap 5: Vul een alternatief e-mail adres in zodat wanneer je je Hotmail wachtwoord vergeet een medewerker contact met jou kan opnemen om informatie te verstrekken omtrent het wijzigen van jouw wachtwoord.

Stap 6: Vul je voornaam en achternaam in, het land waarin je woont, je postcode, je sekse en je geboortedatum in.

Stap 7: Vul de visuele bevestiging code (de unieke karakters die je hierna ziet) in. Hiermee bevestig je dat je een echt persoon bent die een account aanvraagt en niet een computerprogramma.

Stap 8: Verwijder het vinkje uit het selectie vakje voor het ontvangen van promotiemateriaal via e-mail als je deze niet wilt ontvangen.

Stap 9: Lees de Gebruiksvoorwaarden en het Privacy Beleid en klik op “Ik Ga Hiermee Akkoord” als je hiermee akkoord gaat.Plaats een reactie