Hoe duurzaam bouwen?


Hoe duurzaam bouwen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Ga niet overboord in grootte. Bouw uw huis naar de grootte van uw huishouden. Het is niet nodig een huis te bouwen van 3.000 vierkante meter voor twee personen. Volgens het U.S. Census Bureau, hadden de huizen die gebouwd waren in 1970, een gemiddelde van 3.14 personen en de afmeting was ongeveer 1.400 vierkante meter. In 2004 was dat gemiddeld 2.60 personen en de afmeting was 2.330 vierkante meter. Met deze informatie wordt geconcludeerd dat in de loop van 14 jaar, de grootte van de huishoudens met 27 procent zijn afgenomen, en dat de vierkante meters met 66 procent zijn toegenomen. Begrijp dat, hoe groter uw huis, hoe meer energie het verbruikt.

Tip 2 Verwarm uw huis met de zon. Zonne-energie is zo gemaakt dat een heel huis verwarmd kan worden. Het werkt door zonlicht in het huis door te laten door een aantal zonnepanelen die de warmte opvangen. De warmte is ook “gevangen” in de thermische massa(gespecialiseerde muren) die uw huis niet heet laten worden gedurende de dag. Als de zon onder gaat, zal de thermische massa geleidelijk de verzamelde warmte van de zon vrijlaten zodat het huis warm blijft. Laat een architect uw zonnehuis ontwerpen als kwaliteitsontwerp en de plaatsing van zonnepanelen is van crucial belang.

Tip 3 Overweeg bouwmaterialen en hun effect op het milieu. Hout is het veel gebruikte materiaal voor huizen. Ja, het is hernieuwbaar, maar de manier waarop de wereld hout tegenwoordig gebruikt, is het niet toegestaan om het aan te vullen. Overweeg alternatieve materialen zoals metselwerk, adobes, hooibalen en maiskolven om uw huis te bouwen. Als u bent ingesteld op hout, zorg er dan voor dat het van een gecertificeerde duurzame bron komt. De Forest Stewardship Council (FSC) zal hout van een label voorzien dat het duurzaam geoogst is. Onthoudt de materialen in de buurt te kopen, om de fossiele brandstoffen en de uitstoot van broeikasgassen te reduceren, veroorzaakt door transport.

Tip 4 Koop energie-efficiente apparaten. Kijk naar de energie-sterren beoordeling op ijskasten, fornuizen, magnetrons en andere keukenapparatuur. Trek de stekker uit apparaten en andere huishuidelijke voorwerpen als ze niet in gebruik zijn. Bijvoorbeeld, een mobiele telefoon oplader verbruikt constant electrticiteit zelfs als uw telefoon niet is aangesloten. Een DVD speler doet hetzelfde. Sluit de dingen die u regelmatig gebruikt aan op een stekkerdoos, zoals; televisie, DVD speler, mobiele telefoon oplader, spelsystemen. Zet het af als deze dingen niet in gebruik zijn.Plaats een reactie