Hoe draadloos internet?


Hoe draadloos internet? Wij zochten het voor je uit:

Verkrijg Hoge-Snelheid Internet

Stap 1 Neem contact op met uw plaatselijke internetservice-leverancier om een hoge snelheid internet aansluiting op te zetten (breedband), zoals DSL of kabel.

Stap 2 Moderniseer naar hoge snelheid, als u al internet toegang heeft, maar alleen een bel-aansluiting. Draadloze internet zal niet zo effectief zijn met alleen maar een bel-aansluiting.

Stap 3 Maak een afspraak om een servicetechnicus te laten komen om uw internetaansluiting te installeren en op te zetten.

Stap 4 Koop een doe-het-zelf installeerset om het zelf op te zetten. Volg stap voor stap de aanwijzigingen voor installatie en opzet (alternatief voor stap 3).
Verkrijg een Draadloze Router

Stap 1 Koop een draadloze router. Winkel bij uw plaatselijke warenhuis, electronica-winkel of zelfs online om prijzen, merken, functies en mogelijkheden te vergelijken.

Stap 2 Kijk naar een router met een sterk signaal – ongeveer 108 mbps of hoger.

Installeer uw Draadloze Router

Stap 1 Volg de instructie-handleiding welke bijgesloten is bij de router die u heeft gekocht.

Stap 2 Sluit de router aan de modemkabel met gebruik van het Ethernetsnoer.

Stap 3 Open uw internetbrowser. Typ het IP (Internet Protocol) adres van de router in, wat te vinden is in uw handleiding.

Stap 4 Log in op uw router met de gebruikersnaam en wachtwoord wat verstrekts is in uw handleiding en gebruik de wizardconnectie op uw scherm. Als de installatie en opzet kompleet is, moet uw connectie klaar zijn om te gebruiken.

Stap 5 Koppel het Ethernetsnoer los.

Stap 6 Versleutel uw connectie zodat niemand anders toegang heeft tot uw draadloze internet connectie zonder uw toestemming.

Stap 7 Neem contact op met een technisch-denkende vriend of familielid die u kan helpen met het opzetten als u er problemen mee heeft of niet juist de instructies kunt volgen.Plaats een reactie