Hoe boeken gratis downloaden?


Hoe boeken gratis downloaden? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Open de Android Market op uw telefoon. Zoek naar “Kindle” en selecteer de optie met het etiket “Kindle for Android”, ontwikkeld door “Amazon Moble”.

Stap 2 Druk op de “Download” schakel en instaleer de Kindle toepassing op uw Android telefoon. Open de Kindle toepassing zodra de download beeindigd is.

Stap 3 Druk op de menuknop op uw telefoon om de Kindle opties naar voren te halen zodra de toepassing geladen is. Selecteer de “Kindle Store” schakel, om de Kindle Store te openen welke geoptimaliseerd is voor Android in uw telefoon browser.

Stap 4 Rol naar beneden op de categorieenlijst totdat u “Free Popular Classics” ziet. Kies voor deze optie. Rol naar beneden op de lijst van gratis boeken die beschikbaar zijn totdat u er een gevonden heeft die u wilt lezen. Selecteer het boek dat u wilt downloaden.

Stap 5 Log in op uw Amazon conto of gebruik de browser om er een op te zetten als u u er nog geen een heeft. Druk nu op de “Buy Now with 1-Click” knop zodra u ingelogd bent bij Amazon. Let erop dat u geselecteerd heeft het boek draadloos naar uw Android te zenden.

Stap 6 Druk op de “Go to Kindle For Android” knop als de download begint; het gratis boek wat u geselecteerd heeft is nu beschikbaar op uw Kindle For Android toepassings-scherm.Plaats een reactie