Hoe bearshare verwijderen?


Hoe bearshare verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Sluit Bearshare als je het momenteel aan het gebruiken bent. Klik het Windows “Start” menu en selecteer: “Alle Programma’s” of “programma’s”, dit is afhankelijk van de Windows versie die jij gebruikt.

Stap 2. Scrol door het programma menu en selecteer: “BearShare”. Er zal een nieuwe sub-map openen. Klik “BearShare installatie verwijderen” om het bestanddelen programma van je computer te verwijderen.

Stap 3. Klik het Windows “Start” menu als het niet lukt om met hulp van de vorige stappen BearShare te verwijderen. Klik “Controle Paneel” en dubbelklik “Programma’s toevoegen of verwijderen” als je Windows XP gebruik. Dit zal het programma venster opstarten. Als je Windows Vista of 7 gebruikt, klik dan “Programma’s” en vervolgens “Programma’s en kenmerken” om het Programma venster op te starten.

Stap 4. Selecteer BearShare in het programma venster en klik “Verwijderen” of “Installatie verwijderen” om de software te verwijderen, afhankelijk van het besturingssysteem dat jij gebruikt. Verwijder ook de BearShare MediaBalk.Plaats een reactie