Hoe badkamer schoonmaken?


Hoe badkamer schoonmaken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Begin met het verzamelen van alle noodzakelijke benodigdheden, zoals schoonmaakmiddelen (inclusief vloerreiniger, toiletreiniger en glasreiniger), handschoenen, wc borstel, desinfecterende doekjes, washandjes, schrobbers, bezem en dweil.

Stap 2 Haal alles wat niet vastzit uit de badkamer. Dit betekent dat het bad, toilet, wastafel, en andere diverse hangers en handgrepen gewoon blijven zitten, maar verwijder al het andere, zoals tapijten, handdoeken, douchegordijnen, tandenborstels, toiletartikelen, cosmetica, geneesmiddelen, enz.

Stap 3 Gooi alle vuile en gebruikte handdoeken, tapijten en gordijnen in de wasmachine en zet alle schone spullen, die na het reinigingsproces weer terug gezet kunnen worden, weg.

Stap 4 Begin met de badkuip of doucheruimte. Kies een gangbare badkuipreiniger en gebruik het volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gebruik een intensief spuit reinigingsmiddel en laat het een tijdje zitten als de badkuip erg vuil is. Vergeet niet om het haar uit de afvoer te verwijderen en gebruik een riool reiniger als de afvoer geblokkeerd is. Gebruik een harde borstel of schrobber om schoon te maken. Spoel het gebied en wrijf het droog.

Stap 5 Maak de tegels op de muur bij het bad of de douche schoon met een goede kwaliteit tegelreiniger. Veeg de tegels droog.

Stap 6 Maak de werkbladen en spiegels schoon met een glasreiniger en veeg het af met een doek. Gebruik desinfecterende doekjes om het oppervlak van werkbladen en wasbakken af te vegen. Vergeet de kranen niet, denk eraan ze te laten schitteren door ze met een doek te poetsen.

Stap 7 Maak vervolgens het toilet schoon. Neem een goede kwaliteit wc-reiniger, bij voorkeur met bleekmiddel, giet het volgens de instructies in de toiletpot en laat het een paar minuten zitten. Spuit ondertussen antibacteriƫle reiniger in de stortbak en maak hem schoon. Reinig vervolgens het deksel, de zitting, onder de zitting en de rand van het toilet. Neem een wc-borstel en schrob in de toiletpot, waar u de wc-reiniger in heeft gegoten, om het schoon te maken. Spoel het toilet door.

Stap 8 Neem de muren en kasten af met desinfecterende doekjes of een schone doek gedrenkt in een desinfecterend schoonmaakmiddel. Wrijf alles droog om watervlekken te voorkomen.

Stap 9 Veeg de vloer met een bezem en pak alle rommel op die op de grond ligt, zoals handdoekjes, tandzijde of haarballen.

Stap 10 Dweil het gebied met een desinfecterende vloerreiniger.

Stap 11 Vervang de tapijten, handdoeken en het douche gordijn. Zorg ervoor dat ze schoon zijn.

Stap 12 Gebruik desinfecterende spray in uw badkamer om de laatste van de overgebleven bacteriƫn te doden.Plaats een reactie