Hoe avast downloaden?


Hoe avast downloaden? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Open de browser op je computer en type “www.avast.com” in de adresbalk. Klik “Enter” om naar de website van Avast Antivirus te gaan.

Stap 2 Klik op “Producten” om de Avast productenpagina te openen. Klik op de “Download” link om Avast Gratis Antivirus te downloaden.

Stap 3 Selecteer je taal voor het downloaden uit het drop-down menu en klik op “Nu Downloaden” om naar de downloadlocatie te gaan. Klik op “Nu Downloaden” op de nieuwe pagina om de gratis Avast download te starten. Klik op “Opslaan” en kies een locatie om het installatiepakket in te bewaren.

Stap 4 Open het gedownloade installatiepakket op je computer. Klik op “Run” om de installatie te starten.

Stap 5 Kies je taal uit het drop-down menu op het installatiescherm. Klik op “Volgende”. Geef aan of je wel of niet wilt deelnemen aan de Avast gebruikersgemeenschap en klik nogmaals op “Volgende”. Wacht tot de installatie automatisch wordt uitgevoerd en de installatie voltooid is.

Stap 6 Klik op “Eindigen” als de installatie voltooid is. De gratis versie van Avast antivirus is ge├»nstalleerd en wordt automatisch op je computer uitgevoerd.Plaats een reactie