Hoe apple tv aansluiten?


Hoe apple tv aansluiten? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Sluit uw Apple TV aan een stroombron en uw TV met de bijgesloten component-kabels of een HDMI kabel. Zet het apparaat aan.

Stap 2 Selecteer de juiste invoerbron op uw TV. Aan het begin van het starten, zal de Apple TV u vragen naar de taal welke u prefereert en ook uw netwerkinstellingen. Het zal de draadloze netwerken opsporen binnen het bereik; selecteer eenvoudig uw thuisnetwerk van de lijst en verschaf het wachtwoord.

Stap 3 Schrijf de PIN op die door Apple TV gepresenteerd wordt zodra deze aangesloten is met uw thuisnetwerk.

Stap 4 Open iTunes op uw Windows computer. Uw computer moet aangesloten zijn op uw thuisnetwerk. Let er op dat u de laatste versie gebruikt, dit kan gecontroleerd worden op de menubalk.

Stap 5 Selecteer de Apple TV van de zijbalk van de iTunes apparaten. iTunes zal automatisch de Apple TV opsporen zodra deze op uw network aangesloten is. Bij het selecteren van het apparaat zult u gevraagd worden de PIN in te voeren die u eerder ontvangen heeft. Voer de code in om uw PC en iTunes met uw Apple TV te koppelen; iTunes zal beginnen om de inhoud naar het apparaat te synchroniseren, zodat u onmiddelijk kunt beginnen met het browsen.Plaats een reactie