Hoe acrylnagels doen?


Hoe acrylnagels doen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Verwijder elke nagellak of acryl van uw nagels. Maak uw nagels schoon met een nagelborstel. Knip uw nagels bij precies tot de huid. U wilt uw eigen nagel bijgeknipt hebben, zodat een acryl-nagel niet uw eigen nagel afscheurt. Gebruik de nagelvijl om enige ruwe plekken zacht te maken en dood weefsel te verwijderen.

Stap 2 Breng een klein streekje lijm op de punt van de acryl nagels aan. De lijm loopt over het midden van de nagel, van de onderkant naar de bovenrand wat gelijk loopt met uw eigen nagel. Breng de acryl nagels aan op uw eigen nagels.

Stap 3 Vijl de nagel bij en maak ze glad tot de gewenste lengte.

Stap 4 Doe de vloeibare acryl op een klein bordje. Doop uw acrylkwast in de vloeibare acryl, veeg het af aan de rand van de kom. U heeft alleen een beetje acryl nodig aan de kwast. Vervolgens, dip de punt van de kwast in de acryl poeder om een klein acryl-balletje te vormen.

Stap 5 Kwast langs de rand van uw eigen-en acryl nagel. Werk snel om de acryl uit te smeren zonder het plat te maken.

Stap 6 Herhaal de toepassing van natte en droge acryl om een natuurlijke ronding aan de nagel te creeren. U moet een laag naar de bovenkant van de acryl nagel aanbrengen voor een gelijkmatig uiterlijk, maar gebruik een dun laagje aan de bovenkant.

Stap 7 Laat de acryl ongeveer 10 minuten drogen , vijl daarna om de nagel een natuurlijke vorm te geven. Gebruik het vulblok om de nagels glad te maken en de nagelborstel om vulling weg te vegen.

Stap 8 Breng vochtinbrengende nagelolie aan op uw nagelriemen. De acryl en vulling heeft de neiging om nagels uit te drogen, dus de olie helpt om de nagel en het nagelbed te bevochtigen.Plaats een reactie