Hoe scannen hp?


Hoe scannen hp? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Zet je HP scanner of alles-in-één printer aan en start de HP Solution Center op.

Stap 2: Plaats het document dat je wilt scannen op zijn kop in de scanner en sluit de kap.

Stap 3: Druk op de knop “Scan Document” in het hoofdmenu.

Stap 4: Kies een formaat voor de uitvoer zoals PDF of TIF die jouw voorkeur heeft uit de lijst getiteld Scan Shortcuts.

Stap 5: Druk op de “Scan” knop.

Stap 6: Druk op de “Options” knop. Deze bevindt zich rechts van the veld met de titel File Type. Gebruik de schuifbalk om de kwaliteit van de afbeelding te bepalen. Wanneer je voor hoge kwaliteit kiest, zal het bestand meer ruimte op de harde schijf innemen maar de kwaliteit van de afbeelding zal beter zijn. Druk op “Ok” om kwaliteit instellingen op te slaan en sluit het Save Options venster.

Stap 7: Voer in het Basic Name veld een bestandsnaam voor het gescande document.

Stap 8: Druk op de “Browse” knop. Deze bevindt zich rechts van het “Save location” veld. Selecteer een gewenste doelmap zoals My Scans of My Documents voor het gescande bestand.

Stap 9: Druk op “OK” om het document te scannen.

Stap 10: Druk op het tabblad met de naam “Crop” om het scannen aan te passen. Onder de standaard instellingen is het gebruikelijk dat de software de gehele scanplaat inscand. Druk en afmetingen van het ingescande document aan te passen.

Stap 11: Druk op de “Finish” knop nadat je de afmetingen van de afbeelding hebt aangepast. De afbeelding wordt nu opnieuw gescand en opgeslagen aan de hand van de aanpassingen die jij hebt gemaakt.



Plaats een reactie