Hoe kan ik bijkomen?


Hoe kan ik bijkomen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Eet veel bewerkte voedingsmiddelen. Deze bevatten een hoog vet- en suikergehalte en conserveringsmiddelen waardoor ze een lange tijd bewaard kunnen blijven buiten de koelkast. Enkele goed smakende voorbeelden zijn chocolade repen, koekjes en chips. Je kan ze de hele dag door eten omdat ze makkelijk op te bergen en mee te nemen zijn voor wanneer je trek krijgt.
Hoe meer bewerkte suiker voedingsmiddelen je eet, des te vaker je trek zult krijgen. Dit leidt tot een gunstige feedback cyclus waarin je veel in gewicht en vet kan aankomen, alleen al van chocolade repen en koekjes.

Tip 2 Zorg er voor dat je niet alleen bewerkte voedingsmiddelen eet, maar ook veel vet voedsel zoals hamburgers en gebraden kip. Dat klinkt erg lekker. De enorme hoeveelheden suiker in je voeding zijn meer dan genoeg voor het lichaam om energie uit glucose te maken, zodat al het overtollige suiker en al het vet in de voeding gebruikt zullen worden voor het opslaan van lichaamsvet. De combinatie van suiker en vet zorgt ervoor dat je snel in gewicht en vet zal aankomen.

Tip 3 Als je uiteten gaat, ga dan naar een fast food restaurant en bestel de standaard hamburger, patat en frisdrank (geen light variant). In sommige fast food restaurants krijg je dit hele menu voor nog geen USD 4. Aankomen in gewicht en vet is eenvoudig en ook nog eens goedkoop.

Tip 4 Ga niet trainen. Door training neemt je spierkracht toe, waardoor je stofwisseling weer versnelt en dit zal uiteindelijk leiden tot verlies van gewicht en vet. Werk je buiten? Probeer dan overgeplaatst te worden naar een kantoorfunctie, zo kan je gewicht verliezen voorkomen.
Er zijn andere makkelijke manieren om beweging te voorkomen. Als je kan kiezen tussen de trap of de lift,
neem dan de lift.

Niet cardio maar krachttraining is de ergste vorm van trainen. Door krachttraining kan je snel spieren opbouwen, speciaal bij iemand die uit vorm is. Zo versnel je dus de stofwisseling en daarom zal je gewicht en vet verliezen. Na krachttraining zullen deze spieren die snellere stofwisseling veroorzaken zelfs meer energie verbruiken terwijl je slaapt. Je kan dus letterlijk gewicht verliezen terwijl je slaapt. Bij cardio is the spieropbouw niet zo groot, je verliest veel minder vet en gewicht gedurende de 23 uur van de dag dat je geen cardio doet.



Plaats een reactie