Wat kan je doen met ipad?


Wat kan je doen met ipad? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Surf Online
De iPad is ontworpen voor gemakkelijk online surfen en scrollen met je vingertoppen. In 2011 biedt de iPad twee modellen aan internetverbinding aan: 3G en alleen wi-fi. De duurdere ingebouwde 3G ontvangmodel is bedoeld sneller te zijn, ook al is het wi-fi model vergelijkbaar in uitvoeringstests. Het 3G model omvat een GPS chip. Door zijn snelle verbinding kan je met de iPad gemakkelijk je e-mail gebruiken.

Tip 2 Lees eBooks
Je kan eBooks op je iPad lezen, die ontworpen is voor het comfortabel lezen. De voordelen van een multi touchscreen in combinatie met de LED achtergrondverlichting van de iPad leveren een knapperige, kleurrijke en klikbare leeservaring. De iBook Store van Apple is maar een paar klikjes hiervandaan terwijl uw keus uit duizenden eBooks meteen gedownload en gelezen kan worden. Een Apple app genaamd iBooks is een pdf en boeklezer met opties zoals het aanpassen van de helderheid van tekst en scherm, bookmarking, het highlighten van teksten en het maken van een aantekening.

Tip 3 Bekijk video’s
De iPad is ontworpen voor het kijken van video’s door gebruik te maken van iTunes en andere apps die je in de Apple App Store kan vinden. Duizenden high-resolution films en TV shows kunnen worden gekocht bij iTunes en meteen bekeken worden. De iPad heeft een ingebouwde YouTube app. In 2011 was ABC-TV het enige televisienetwerk dat iPad streaming aanbood van al hun shows met hun ABC app. Andere software-ondersteuners van de iPad die de ervaring van het bekijken van video’s leuker maken, omvatten Netflix, Vimeo en Flickr.

Tip 4 Maak muziek
De geanimeerde en real-life tourband The Gorillaz hebben in 2010 hun gehele album The Fall op een iPad opgenomen. De brein achter het geanimeerde muziekstuk is Damon Albarn of Blur, wie een multi-track recording software app gebruikte, genaamd StudioMini XL, om tracks op te nemen en te mixen. Andere gebruikte apps omvatten Sylo Synthesizer Lite en een drummachine app genaamd Funbox. Er zijn apps voor alle niveaus van muzikaal talent. De GarageBand van Apple op een iPad levert een leuk stuk gereedschap voor muzikale experimenten.Plaats een reactie