Hoe verwijderde foto terughalen?


Hoe verwijderde foto terughalen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Open uw “Recycle Bin”, gewoonlijk te vinden op uw bureaublad, om te kijken of de afbeelding daar is. Als dat zo is, kunt u het eenvoudig van uw recycle bin naar uw bureaublad slepen, of klik rechts op “Copy” en ga naar een lege plek op uw bureaublad en klik rechts op “Paste”.

Stap 2 Zoek op uw harde schijf naar de afbeelding. Klik op “Start” en selecteer “Search” en kies voor “For Files and Folders”. In het zoekresultaat-vakje kiest u “Picture, music or video” en geef met een vinkje “Picture and Photos” aan. Typ de gehele of gedeeltelijke bestandsnaam in en klik op “Search” om het proces te starten.

Stap 3 Neem er notitie van dat, nadat uw zoeken volledig is en uw afbeelding gelokaliseerd is, kunt u rechts klikken op de afbeelding en kiezen voor “Properties” om de lokatie van deze afbeelding op uw harde schijf te zien.

Stap 4 Klik rechts op uw afbeelding en kies “Copy”. Ga naar een lege plek op uw bureaublad en klik rechts en kies “Paste”, uw afbeelding is succesvol teruggeplaatst.

Stap 5 Kijk online voor een programma of hulpmiddel welke u kunt downloaden om het verwijderen ongedaan te maken of het terugplaatsen van uw afbeelding. Er zijn er veel om uit te kiezen en sommige zijn gratis zoals “Undelete Plus”.Plaats een reactie