Hoe streetview gebruiken?


Hoe streetview gebruiken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Open uw browser naar google.com. Klik op “Maps” in de rechter bovenhoek van uw scherm.

Stap 2. Klik op “Street View” op de volgende pagina. Selecteer de stad die u wilt bezoeken met Street View door op het geschikte camera icoon te klikken. Een ballon zal openen die aangeeft: “Zoom in om een Street View Locatie te selecteren”. Klik op de link in de ballon.

Stap 3 Gebruik de pijltjestoetsen in de linker bovenhoek van de kaart om te navigeren naar de straat die u wilt zien. U kunt ook de zoom in/zoom uit balk gebruiken om u te helpen met het vinden van de plek op de kaart. Klik of op de locatie die u wilt zien of sleep het “Gele Mannetje” icoon, en laat hem op de locatie vallen.

Stap 4 Wacht zodat het Google Street View beeld duidelijk wordt. U kunt de pijltjestoetsen in de linker bovenhoek van het Street View beeld gebruiken om uzelf een 360-graden beeld van de locatie te geven. U kunt ook gebruik maken van de zoom in/zoom uit balk om de locatie dichterbij te kunnen zien.

Stap 5 Vergroot het beeld door op het “Volledige Scherm” link te klikken in de rechter bovenhoek van het scherm. Klik het “-“ teken om de afbeelding weer te verkleinen.

Stap 6 Selecteer “Satelliet” om de satelliet beelden van de locatie te bekijken. Kies voor “Terrein” om een idee te krijgen van het omliggende terrein van de kaart.Plaats een reactie