Hoe kan je stoppen met roken?


Hoe kan je stoppen met roken?

Wil je stoppen met roken? Wel het is gemakkelijker dan je denkt, en er zijn verschillende methoden om je doel te bereiken. Ik leg er alvast twee uit.

De eerste is waarschijnlijk de moeilijkste en dat is stoppen op karakter,plan op voorhand een beetje wanneer je wilt stoppen, De vraag is, ben je er echt klaar voor, veel pogingen zijn mislukt door een gebrek aan voorbereiding en dit geldt zowel voor je omgeving als voor je mentale toestand. Maak je omgeving rookvrij, verwijder de asbakken en maak dat je geensigaretten meer hebt, zeg het aan iedereen en vooral aan hen die ook roken, laat je niet ontmoedigen door rokers, zij zullen je niet helpen,integendeel. Probeer alle voordelen op te sommen, de gezondheid is het belangrijkste, wat het meest motiveert is het geld dat je ermee uitspaart, neem een kalender en maak een kruisje elke dag, reken ook het geld dat je hebt uitgespaard,doe dit zolang je een houvast nodig hebt.

De tweede manier is veel gemakkelijker en heeft ook al veel succes gehad, hypnose samen met accupressuur ,het kost plus minus 175 euro ,zie het als een investering. je gaat op consultatie, sigaretten worden opgevraagd en in de vuilnisbak gehooid. De sessie zelf gebeurt in volle bewustzijn, niet zoals in de meeste clich├ęs , de hypnotiseur neemt je hoofd vast en praat op je in. Als je buiten gaat heb je geen zin om te roken.

STOPPEN MET ROKEN EINDIGT MET OPNIEUW ROKEN, laat je niet verleiden, het is de moeite niet waardPlaats een reactie