Hoe richt ik mijn huis in?


Hoe richt ik mijn huis in? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Bepaal je behoeften. Maak een inventaris van je huis raad om te beslissen wat je wil. Kijk of de items functioneel of decoratief zijn, maak een lijst van de gewenste benodigdheden voor je huis.

Tip 2. Kijk naar de koopjes periode. Einde van het jaar, sluiting van een winkel en inventaris koopjes zijn vaak goede deals voor de geldbeugel. Kijk de advertenties in de kranten na en de web sites van meubel zaken voor aankondigingen van de koopjes periode.

Tip 3. Bezoek home winkels en zoek waar de meubels met korting staan. Meeste grote meubel zaken hebben een speciale afdeling met meubels waar korting op is. Vraag welke korting je kan krijgen op licht beschadigd materiaal.

Tip 4. Blader door “Craigslist.org” for meubilair. Verfijn je zoek opdracht door de juiste kernwoorden te gebruiken. Indien je nieuwe dingen wenst, zorg er dan voor dat je “nieuw” in je zoekopdracht weer geeft samen met welk type van meubilair je naar opzoek bent.

Tip 5. Ga naar vlooien markten daar kan je vaak goede koopjes vinden. Het zal tweede hands meubilair zijn maar de prijs valt niet te kloppen. Voor antiek en ander fijn materiaal ga dan naar vast goed verkoop. Hier zal je waarschijnlijk wel meer geld op tafel moeten leggen.

Tip 6. Shop in goedkopere winkels voor een selectie van meubilair en huis decoratie materiaal.Plaats een reactie