Hoe recovery doen?


Hoe recovery doen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Start je computer op. Druk op de “F8” toets totdat een scherm genaamd “Windows Advance Options Menu” tevoorschijn komt.

Stap 2: Navigeer met de pijltjes toetsen naar de optie “Last Known Good Configuration”. Druk op de “Enter” toets. Kies “Windows XP” en druk opnieuw op “Enter”. De computer zal nu worden hersteld naar het laatste herstelpunt.

Stap 3: Druk in Windows op de “Start” knop. Selecteer “Alle Programma’s”, “Bureau-Accessoires” en daarna “Systeemwerkzet”. Kies de optie “Computer herstellen naar eerdere datum”. Druk op “Volgende”.

Stap 4: Kies een herstel punt. Volg de aanwijzingen op en herstart de computer. Ga als je een foutmelding krijgt terug naar de “System herstel” optie en kies een datum verder terug in het verleden uit.

Stap 5: Start de herstel optie uit DOS als je deze niet vanuit Windows kunt opstarten. Druk de F8 knop wanneer de computer opstart. Kies de optie “Safe Mode-Command Prompt Only”. Vul “C:” in de opdrachtregel in. Vul daarna “systemroot%\system32\restore\rstrui.exe” in. Kies een herstel punt.

Stap 6: Plaats de Windows XP CD in de CD-rom speler en start de computer opnieuw op. Druk op “F2” om de Automatische Systeemherstel vanuit het installatiescherm van Windwos op te starten. Plaats de Automatische Systeemherstel diskette in de diskette speler en druk op een toets. Nadat de Windows installatie van start gaat, zal deze naar de Automatische Systeemherstel optie gaan. Volg de instructies op om de laatste backup te selecteren.

Stap 7: Zoek naar jouw OEM OEM (Original Equipment Manufacturer) herstel CD-rom. Deze draagt een etiket “system recovery” en heeft het logo van de computerfabrikant (zoals bijvoorbeeld HP of Dell). Plaats de CD-rom in de CD-rom speler. Start de computer opnieuw op. Volg de instructies om het systeem te herstellen.Plaats een reactie