Hoe profielfoto veranderen facebook?


Hoe profielfoto veranderen facebook? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Vind een foto die je wilt gebruiken als je profielfoto.

Stap 2 Wanneer de foto al op Facebook staat, klik je op de
foto. Rechts onderin de hoek zal je een lijst zien met mogelijkheden. Klik op “Deze foto instellen als profielfoto”. De website zal aangeven dat je een deel van de afbeelding moet verkleinen die je als profiel wilt. Je kunt of: 1. Een hoek van het kleine blokje slepen om het groter te maken om een deel van de afbeelding te gebruiken OF 2. Sleep alle hoeken van het kleine blokje naar alle hoeken van de afbeelding. Optie 2 zal de hele afbeelding selecteren. Optie 1 is handig wanneer er bijvoorbeeld twee vrienden bij je op de foto staan. Je kunt het deel van de afbeelding uitsnijden waar jij opstaat en dit instellen als je profielfoto. Beide opties zullen de uitgesneden afbeelding opslaan in de map “Profiel foto’s”.

Stap 3 Wanneer de afbeelding op het web staat, sla de afbeelding op in je computer in een map/locatie die je makkelijk terug kunt vinden. Als de afbeelding is opgeslagen op je computer, log je in op je Facebook profiel. Klik op de (standaard) afbeelding van je profiel. Op de pagina die nu weergegeven wordt, boven alle kleine afbeeldingen, is te zien “Bewerk Foto’s”/ “Verander Profielfoto”. Klik op “Verander Profielfoto”. Op de volgende pagina, klik op “Bladeren”. Zoek je foto en klik erop. Vink het vakje aan waarin gevraagd of je de rechten op deze afbeelding hebt, en klik op “Foto uploaden”.

Stap 4 Je kunt ook een deel van je profielfoto selecteren als je thumbnail afbeelding. Dit is de afbeelding die gezien wordt naast je naam bij de chat, mini feeds en applicaties op Facebook (zoals “Lil Green Patch”). Normaal gesproken is dit het midden van je profielfoto, maar je kunt dit naar wens aanpassen.Plaats een reactie