Hoe maak je babi pangang?


Babi pangang kan je maken op de volgende manier:

Stap 1. De benodigdheden

2 varkenslapjes in blokjes gesneden
3 eetlepels lichtbruine suiker
1 teentje geperste knoflook
1 kippen bouillonblokje
1 potje atjar tjampoer
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel azijn
2 eetlepels tomatenketchup
1 eetlepel ketjap
1 mespunt sambal oelek

Stap 2. De bereiding

Verhit de olijfolie in een wok en bak het vlees tot het mooi bruin is.

Verlaag de temperatuur van het vuur en voeg de suiker, de azijn, de ketchup, de ketjap, de sambal, de knoflook en de bouillonblokje toe.

Doe er tot slotte de atjar tjampoer bij en roer alles goed door elkaar.

Laat dit 5 minuten op een zacht vuurt pruttelen.

Serveer met gekookte mie of rijst.

Smakelijk



Plaats een reactie