Hoe krijg je gratis juridisch advies?


juridisch

Vooraleer over te gaan tot het raadplegen van een dure advokaat, bestaat de mogelijkheid om uw probleem te laten onderzoeken op een juridusche website. Men kan hier vragen stellen en enkele dagen later zal u een advies krijgen van een advokaat. Het zal een raadgeving zijn. Verder kan men op een forum allerlei reeds behandelde vragen en wetten zoeken, met voorbeelden uit de praktijk. U kan de reacties op de gegeven raad volgen op het forum. Dikwijls kan men na het lezen van identieke zaken reeds bepaalde besluiten trekken, en oordelen of het raadzaam is om verder te procederen langs officiele weg.

Alle juridisch problemen komen aan bod. Om deel te nemen dient u zich wel te registeren. Dit is echter zonder verdere gevolgen en uw privicacy wordt er zeker niet geschonden.

Een aanrader om te consulteren bij eender welk juridusch probleem.

De website: http://www.belcomelegal.com/yabbse/2 Reacties

 1. De Baere Antoon says:

  Ik raak niet ingelogt

 2. meert alfons says:

  GEACHTE
  Heb na 5 jaar een faktuur ontvangen van curator waarvan aannemer die mijn huis heeft gebouwd in faling is gegaan.
  Het betreft een faktuur die toendertijd niet is betaald omdat bepaalde werken niet of volgens regels van de kunst zijn uitgevoerd,had toe een aangetekend schrijven gestuurd maar is zonder antwoord gebleven.
  Mijn vraag is of men na 5.5 jaar nog altijd het recht heeft deze faktuur te innen zonder enig gevolg na mijn aangetekend schrijven
  en kan men zomaar een llaatste faktuur sturen voor bepaalde werken die niet uitgevoerd werden.

  Mvg

  Meert A

Plaats een reactie