Hoe krijg ik gratis wii points?


Hoe krijg ik gratis wii points? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Meld je aan voor een gratis email adres. Je zal dit gebruiken als junk email folder voor online advertenties zodat je niet je eerste email adres hoeft te gebruiken.

Stap 2. Ga langs op de websites van sponsors, en volg de richtlijnen op het scherm om een rekening te creëren. Gebruik je junk email adres als email contact. Dit zal vermijden dat sponsors je eerste email adres opvullen.

Stap 3. Maak aanbiedingen af op de websites van sponsors om punten te verdienen, en kies dan voor Wii punten als beloning. Vereisten verschillen afhankelijk van welke site je gebruikt. Dit houdt survey ’s, trial aanbiedingen en abonnementen in.

Stap 4. Zeg de abonnementen waar je voor aangemeld hebt op de website van sponsors af voor de trial periode eindigt. Markeer de vervaldatum van de trial aanbieding op je kalender. Dit zal voorkomen dat je aangerekend wordt – en ervoor zorgen dat je Wii punten je niet ongewenst geld gaat kosten.

Stap 5. Kijk je junk email adres of gewoon email adres regelmatig voor de Wii punten kaart. Laat een periode van enkele weken toe om de kaart te ontvangen, afhankelijk van de distributeur. Kijk de condities van de adverteerder na om te weten wanneer jij je gratis Wii punten zal ontvangen.Plaats een reactie