Hoe je baard scheren?


Hoe je baard scheren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Knip de baard eerst. Voordat u iets anders doet, neem een schaar en gebruik een spiegel om u te helpen zien wat u doet, knip de baard zo dichtbij mogelijk van uw gezicht. Voor de beste resultaten, knip de baard naar beneden tot niet meer dan een halve centimeter in lengte.

Stap 2. Gebruik de elektrische baard snoeier. Gebruik dit om de baard nog dichter bij uw gezicht te knippen dan u het zou kunnen krijgen met de schaar. Aan het einde van het geknip met de elektrische snoeier, moet u uw baard tot slechts een dikke, vrij lange baardstoppel hebben.

Stap 3. Week uw baard en gezicht in heet water. Het spatten van warm water op uw gezicht en baard zal de haren verzachten en ze makkelijker te scheren maken, terwijl het ook uw huid tegen pijnlijke irritatie en ingegroeide haren beschermt.

Stap 4. Breng liberaal scheerschuim aan op uw gezicht. U moet de vacht van uw gezicht minstens 1 / 4 inch dik bedekken met scheerschuim voordat u begint te scheren. Scheer zoals u gewend bent .

Stap 5. Controleer op eventuele plekken die u hebt gemist. Omdat u een lange baard laat groeien, bent u misschien wel een beetje ruw als het gaat om het scheren, dus neem een moment en controleer of u het goed heeft gedaan.

Stap 6. Was uw gezicht en breng aftershave aan, indien gewenst.Plaats een reactie