Hoe imesh verwijderen?


Hoe imesh verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Installeer Imesh opnieuw. Ga naar de Imesh website en druk op de “Free Download” knop. Installeer het programma nadat de download voltooid is.

Stap 2: Sluit alle Imesh applicaties. Druk met de rechter muisknop op het Imesh STart icoon en druk daarna op Exit. Druk op Ctrl + Alt + Delete om de task manager te openen. Selecteer Imesh en druk op End Task.

Stap 3: Verwijder de oude Imesh installatie. Druk op de “Start” knop en ga naar het configuratiescherm. Druk op “Add of Remove Programs” of op “Programs and Features”. Dit is afhankelijk van de versie van Windows die op de computer staat. Druk op de Imesh icoon om deze te installeren.

Stap 4: Verwijder de map met de Imesh bestanden. Ga naar Mijn Computer en selecteer de C: schijf. Druk op Program Files en zoek naar de Imesh map. Druk met de rechter muisknop op de map en verwijder de gehele inhoud van de map.

Stap 5: Pas het register aan. Ga naar de Start knop en vul Regedit in het zoekveld of in de Run optie. Druk op op enter om de Windows Registry Editor te openen. Ga naar “File > Export” om een backup aan te maken. Navigeer daarna naar “HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Imesh.”. Druk met de rechter muisknop op deze entry te verwijderen. Start hierna je computer opnieuw op.Plaats een reactie