Hoe herken je ADHD en waarvoor dienen die Bach bloesems?


ADHD is een chronische aandoening waarvan het aantal gevallen alarmerend toeneemt. Hoewel ADHD eerder voorkomt bij jonge mensen, kunnen ook volwassenen er last van hebben en dit kan lijden tot afwezigheid op het werk en verwaarlozing ervan.

Aangezien elk geval van ADHD anders is, is er geen uniforme behandeling. De behandeling wordt gewoonlijk bepaald per patiënt en kan o.a. omvatten:

• Medicatie
• Neurologische tussenkomst
• Training van de ouders
• ADHD en school

In het algemeen, worden er twee types medicijnen gebruikt bij het behandelen van ADHD:

• Pepmiddelen – deze medicatie is algemeen bekend en wordt voorgeschreven voor 70-80 procent van kinderen die lijden aan ADHD.
• Niet-opwekkende middelen werden sinds 2003 goedgekeurd en worden goed verdragen omdat er minder bijwerkingen optreden.

Kinderen reageren verschillend op deze medicijnen. Voor de dokters is het moeilijk om in te schatten wat het effect van de pepmiddelen zal zijn bij het kind. Geneesheren passen verschillende dosissen toe op het kind maar sommige kinderen reageren amper op bepaalde pepmiddelen. Sommige pepmiddelen hebben ook gevaarlijke bijwerkingen.

In de vroege jaren 20, heeft Dr. Edward Bach een medicijn ontwikkeld op basis van de essentie van bloesems. Het medicijn werd meer dan zeventig jaar gebruikt voor het behandelen van ADHD en andere emotionele stoornissen.

De essenties van de Bach bloesems zijn 100% natuurlijk en hebben reeds prachtige resultaten opgeleverd voor kinderen en volwassenen. Het medicijn is enorm populair dankzij de succesvolle resultaten en het uitblijven van bijwerkingen.

De Bach bloesem remedie is veilig en ongevaarlijk. Er zijn geen bijwerkingen voor de patiënt. De Bach bloesems zijn niet verslavend en patiënten kunnen er geen overdosis van nemen, wat niet gezegd kan worden van andere pepmiddelen. Het gebruik van dit remediesysteem bevordert de noodzakelijke neurologische behandelingservaring.

ADHD gaat vaak samen met andere psychologische en emotionele gezondheidsproblemen. Er bestaan zo’n 38 verschillende Bach bloesem essenties om specifieke emotionele aandoeningen te behandelen. Een voorschrift bevat gewoonlijk 6 verschillende essenties die in één flesje gegoten worden.

Men raadt aan dat patiënten 4 druppels tot zesmaal per dag innemen. Elk behandelingsflesje bevat een oogdruppelaar. De druppels worden ofwel direct op de tong aangebracht ofwel gemengd met water, thee of koffie.

Men zag het meest resultaat bij ADHD patiënten die drie flesjes Bach bloesem essentie per maand gebruikten. Ouders kunnen beslissen om hun kinderen voor een langere periode de 4 druppels zesmaal per dag te laten innemen, maar de kinderen mogen niet minder innemen. Vele ouders mengen de druppels in een flesje water en zetten hun kinderen er toe aan om het in de loop van de dag op te drinken.

Kinderen die aan ADHD lijden, moeten geholpen worden. Ouders van kinderen met ADHD vertellen dat zij 3 keer zoveel groepsdruk problemen ondervinden dan kinderen zonder ADHD. Recent onderzoek toont aan dat 5-7% van de schoolgaande kinderen lijdt aan ADHD. Zonder behandeling, kan de aandoening verergeren en lijden tot psychologische moeilijkheden. Ontdek wat ouders en kinderen over de laatste 70 jaar geleerd hebben. De Bach bloesem essentie remedie is een veilige en doeltreffende medicatietherapie voor ADHD.2 Reacties

 1. mieke says:

  mensen, bachbloesems behoren tot de zogenaamde alternatieve geneeswijzen en er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat ze werken!
  Ik geloof er niet in…

 2. Tom says:

  Dag Mieke,

  Wetenschappelijk bewijs is soms goed en wekt vertrouwen. Maar het beste bewijs voor mij is nog altijd wat jijzelf ervaart als je iets neemt.
  Het kan zijn dat je een bepaald product neemt waarvan het wetenschappelijk bewezen dat het helpt bij bijvoorbeeld ADHD maar dat het kind er totaal niks van merkt. Anderzijds kan je dan een “alternatief” middel zoals bachbloesems nemen, waar er nog geen wetensqchappelijke studies rond gedaan zijn maar waar het kind wel mee geholpen is en dat is volgens mij het belangrijkste, geholpen worden.

  Bachbloesems werken namelijk heel goed bij kinderen en zeker bij ADHD.
  In de 20 jaar dat ik werk met bachbloesems zijn er al heel veel ouders die de Rilatine kunnen stoppen hebben dankzij de bachbloesems.
  Zelf heb ik een bachbloesem samenstelling die prachtige resultaten geeft bij ADHD type3. Meer uitleg vind je hier : http://www.bachbloesemadvies.be/bachbloesems-bij-kinderen-adhd.htm

Plaats een reactie