Hoe een echte rolex herkennen?


Hoe een echte rolex herkennen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Let op de beweging van de klokkenwijzer. De klokkenwijzer op een authentieke Rolex beweegt met een snelheid van 28,800 tikken per uur of 8 keren per seconde. Vanwege de snelheid lijken echte Rolex horloges te lopen in een constant draaiende beweging. Namaak Rolex horloges zullen de bewegingen ook proberen na te bootsen, maar hebben een tekort aan snel veranderende bewegingen of zullen tikken met een snelheid van 1 keer per seconde.

Tip 2. Ga de informatie dat staat aan de binnenkant van het horloge na. Een authentieke Rolex heeft een hologram sticker dat vaststaat aan de binnenkant van het horloge. De sticker zal een Rolex kroon bevatten met een dossiernummer in het goud of zwart opschrift. Een onechte Rolex kan een sticker bevatten dat op een hologram lijkt, maar geeft niet dezelfde voorstelling wanneer het wordt verwijderd.

Tip 3. Observeer de wijzer van het horloge. Bona Fide Rolex horloges kenmerken zich door een ‘minuut’ wijzer dat een afgeronde tip bevat die zich direct uitstrekt over de buitenste tekens. Namaak horloges hebben kortere ‘minuut’ wijzers waar de ronde tip ontbreekt.

Tip 4. Kijk naar de kristallen kroon bij 6 uur. Sinds 2002 heeft Rolex haar signatuur kroon gegraveerd op de wijzer bij 6 uur. Onechte Rolex horloges zullen een grotere, opvallendere kroon hebben dat niet in het midden bij de 6 staat en heeft grotere cirkels aan de bovenkant van de kroon.Plaats een reactie