Hoe download ik gimp?


Hoe download ik gimp? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Navigeer naar de GIMP.org website en klik de “GIMP for Windows” link. Dit zal u naar de meest recent beschikbare download versie dirigeren. Kilk op deze link. Een niew venster of tab zal openen in uw browser.

Stap 2 Klik op de “Download” link om het installerings programma te downloaden. Een nieuw venster opent zich, en informeert u dat de download binnenkort zal beginnen. Een dialoogvenster zal dan openen om het bestand te downloaden. Klik “Save”.

Stap 3 Wacht op het bestand om het op uw computer te downloaden. Sluit alle andere applicaties op uw computer, dubbelklik dan het bestand om het installerings programma te lanceren.

Stap 4 Lees de General Public License en klik dan”Next” als u akkoord gaat met de voorwaarden.

Stap 5 Klik “Install Now” om GIMP met zijn
standaardinstellingen te installeren en ga door naar stap 10. Of, klik “Customize” en ga door naar de volgende stap.

Stap 6 Selecteer een installerings ordner. De standard ordner is “GIMP-2.0” in “Program Files”.

Stap 7 Selecteer “Full Installation” om alle GIMP bestanden te installeren. Alleen gevorderde gebruikers zouden deze selectie kunnen gebruiken.

Stap 8 Selecteer “Start Menu Folder for Windows” om een programma ordner toe te voegen met GIMP sneltoetsen naar het Start Menu, klik dan “Next”.

Stap 9 Selecteer “Create a Desktop Icon” als u een sneltoets wilt toevoegen op uw bureaublad. Selecteer “Create Quick Launch Icon” als u een GIMP ikoon wilt toevoegen aan de Quick Launch takenbalk. Klik “Next”.

Stap 10 Klik “Install”. Als de installering volledig is,zal een dialoogvenster u vragen of u de GIMP wilt lanceren.Plaats een reactie