Hoe bovenlip ontharen?


Hoe bovenlip ontharen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Bereid je bovenlip voor op het ontharen. Gebruik een zacht reinigingsmiddel om de plek eerst grondig te reinigen alvorens te proberen het te ontharen. Droog de plek af met een wasdoek.

Stap 2. Maak de was klaar voor gebruik. Warm de was op volgens de richtlijnen op het pak. Warm de was op voor de kortst aanbevolen tijd, roer het met je roerhoutje en ga door met het opwarmen tot het de samenhang heeft van honing. Wanneer je denkt dat het warm genoeg is, leg dan een kleine hoeveelheid op de achterkant van je hand om er zeker van te zijn dat het niet te warm is.

Stap 3. Breng de was aan. Gebruik het roerhoutje om de was in een neerwaartse veeg aan te brengen op 1 helft van de bovenlip. Doe een helft per keer om te voorkomen dat de was verhard.

Stap 4. Leg een klein reepje doek over de warme was. Druk er enkele malen op om te helpen het haar aan het reepje vast te kleven. Hou de huid strak en trek het reepje eraf in een neerwaartse beweging.

Stap 5. Herhaal met de andere helft tot heel je bovenlip onthaard is.

Stap 6. Verwijder enig overblijfsel van was. Doe een klein beetje was remover op een katoenen doekje en breng het zachtjes aan op de bovenlip om enig overblijfsel van was te verwijderen.Plaats een reactie