Hoe avg downloaden?


Hoe avg downloaden? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Navigeer naar de AVG website (free.avg.com) om
de AVG Free Edition te downloaden.

Stap 2: Klik op de downloadknop. Sla het bestand op op je harde schijf en open het. Klik opnieuw op “Openen” als je de Internet Explorer Veiligheidswaarschuwing krijgt.

Stap 3: Klik op Volgende.

Stap 4: Kies de “Install only basic free protection” optie op het volgende scherm en klik op Volgende. De AVG Software Installer zal de nodige bestanden voor de rest van de installatie downloaden. Merk op dat je hier enkele minuten zal moeten wachten.

Stap 5: Scroll naar beneden om de license terms te lezen. Accepteer dan de license agreement door op Accepteer te drukken.

Stap 6: Selecteer de “Basic Protection” knop en klik op Volgende om AVG Free Edition te installeren.

Stap 7: Selecteer de “Quick Install” knop om de standaardconfiguratie te gebruiken. Selecteer “Custom Install” als je een andere map wil kiezen om het programma te installeren, of als je niet alle componenten van AVG wil installeren. Nadat je je keuze gemaakt hebt, klik op Volgende. Het Install the AVG Security Toolbarscherm verschijnt.

Stap 8: Kruis het vakje af als je de AVG Security Toolbar niet wil installeren of als je AVG Security Search niet als je standaard zoekmachine wil gebruiken. Deze vakjes zijn aangekruist als je niets verandert. Klik op Volgende. Wacht tot AVG de installatie beĆ«indigd heeft. Accepteer de Privacy Policy en voer een optioneel emailadres in en klik op “BeĆ«indigen”.

Kies “Optimize Scanning Now” in het volgende venster. Dit duurt enkele minuten om de vervolledigen maar het zal de scans in de toekomst sneller maken. Je bent nu beschermt door AVG Anti-Virus Free Edition.Plaats een reactie