Hoe apps gratis downloaden?


Hoe apps gratis downloaden? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Creeer een Apple ID. Als u nooit een applicatie van de App Store gedownload heeft, heeft u een Apple ID nodig om toegang te hebben tot de Store inhoud. Bezoek de Apple pagina “MyInfo” online (zie de “Resources”)en klik op de link “Don’t have an Apple ID?”. Vul in uw naam, adres, en een gebruikersnaam en wachtwoord. U moet een creditcard verstrekken.

Noot: Zelfs als u een gratis applicatie download, moet de credit card informatie in het bestand staan om de Apple ID te registreren. Uw credit card zal alleen in rekening gebracht worden als u een betaalde applicatie download.

Stap 2 Ga naar uw iPhone/iPod Touch start scherm en druk op het “App Store” ikoon.
Noot: Als u een iPod Touch gebruikt heeft u een Wi-Fi network connectie nodig om toegang te krijgen tot de store.

Stap 3 Zoek naar gratis applicaties, wat u op verscheidene verschillende manieren kunt doen.
Druk op de “Top 25” toets in de App Store en daarna op “Top Free” aan de bovenkant van het scherm om de meest gratis gedownloade applicaties te browsen. U kunt ook de zoekoptie gebruiken om een speciale gratis applicatie te vinden (type het onderwerp + gratis) of type alleen “Free” in het zoekvlak, en alle gratis applicaties zullen tevoorschijn komen wat u kunt browsen.

Stap 4 klik op een applicatie om meer informatie te bekijken. Als u de applicatie wilt, druk dan op de “Free” toets, gevolgd door de “Install” toets om de download te starten. Een pop-op raam zal verschijnen, en naar uw Apple ID en wachtwoord vragen. Vul de informatie in en klik op“OK” . U zult worden door gestuurd naar de iPhone/iPod Touch startpagina, waar een ikoon zal verschijnen voor uw gratis applicatie. De statusbalk zal laten zien wanneer de download kompleet is.Plaats een reactie