Recept voor omelet


Recept voor omelet. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De ingrediƫnten

4 eitjes
Melk
Peper en zout
2 Ć  3 sneden hesp
1 grote tomaat
Gemalen kaas
Italiaanse kruiden
boter

Stap 2. De bereiding

Kluts de eitjes in een kom en kruid met peper en zout en klop ze goed door mekaar. Doe er een scheutje melk bij, opnieuw kloppen.

Verhit een beetje boter in de pan en bak de hesp een minuutje. Haal ze uit de pan.

Verhit een beetje boter in de pan en bak de in schijfjes gesneden tomaat.

Als de tomaat gaar is, leg dan de hesp erbovenop.

Giet het eiermengsel erop dek af, laat bakken op een zacht vuur.

Af en toe eens kijken. Als de bovenkant van de omelet droog is, is de omelet gaar.

Bovenkant nog eens kruiden met peper en Italiaanse kruiden en wat gemalen kaas overstrooien.

Tip : bij de tomaten kan je ook uiringen laten bakken.



Plaats een reactie