Hoe pc formatteren zonder cd?Hoe pc formatteren zonder cd? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Zet de computer aan en wacht tot het Microsoft Windows besturingssysteem gedaan heeft met laden. Klik op het “Windows” logo in de linker benedenhoek van het bureau blad om het Start menu te tonen.

Stap 2. Klik op de “Controle Paneel” link om een nieuw venster vol met opties te tonen. Dubbelklik in de link, bovenaan de lijst op “Administratieve gereedschappen”. Wacht tot er een nieuw veld verschijnt wat vraagt welke actie te ondernemen en klik op “Doorgaan”.

Stap 3. Dubbelklik op de eerste link, genaamd: “Computer Beheer”, klik vervolgens terug op “Doorgaan” wanneer er een veld verschijnt. Wacht tot er een nieuw venster verschijnt, scrol dan door de lijst met opties in het linker paneel. Klik op het plus teken, net naast de “Opslaan” optie, klik vervolgens op “Schijf beheer”

Stap 4. Zoek de harde schijf die je wilt opmaken tussen de lijst met schijven in het linker paneel. Geef een rechtse muisklik op de schijf en kies de “Opmaken…” optie uit het nieuwe menu dat zal verschijnen.

Stap 5. Kies in het uitrolmenu de “NTFS” optie, aangegeven als “Bestand Systeem”. Laat de “Allocatie grootte” optie op “Standaard”, klik dan op de “OK” toets om het opmakingsproces te beginnen.Plaats een reactie:


Plaats een reactie