Hoe kan ik bepaalde websites blokkeren?


Hoe kan ik bepaalde websites blokkeren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Doe Internet Explorer open. Klik vervolgens op de “gereedschaps” tab en kies voor de “internet opties” tab.

Stap 2. Klik “inhoud” en kies “mogelijk maken” te vinden onder de titel “ inhoud adviseur”

Stap 3. Schakel de website uit. Vanaf de “inhoud adviseur”, klik je op de “ toegelaten sites” tab en geef je de URL in van de website die je wenst te blokkeren/tegen te houden. Klik op de “nooit” tab en geef de verandering in door een wachtwoord toe te voegen dat je gemakkelijk kan onthouden.1 Reactie

  1. sabrina says:

    hallo, ik wil graag een website deblokkeren en het heet “oloko.nl” maar hoe moet ik het doen want ik zie bij internet explorer geen gereedschaps staan ?

Plaats een reactie