Hoe apps maken?Hoe apps maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Eerst moet je een idee hebben. Maak je geen zorgen over hoe het zal werken of hoe de iPhone gecodeerd zal zijn – zoek gewoon een idee waar je echt in gelooft en van houd. Als je geen idee hebt, doe dan de moeite om na te denken hoe jij je dagelijks leven kan verbeteren.

Is er iets dat je wenst dat je iPhone of andere mobiele telefoon kan dat niet beschikbaar is?

Stap 2. Plan exact hoe jou iPhone app. Zal werken…
Nadat je jouw idee gevonden hebt, zal je het moeten plannen. Maak een kaart – of beter nog, maak tekeningen hoe precies jou iPhone app. zal werken. Welke schermen heb je? Welke toetsen heb je en waar worden ze naar gelinkt? Er is veel werk aan, maar het tekenen zal je zeker helpen begrijpen hoe je wilt dat het precies werkt, en je ook het perspectief geven van iemand die net jouw applicatie gekocht heeft. Is het logisch? Indien niet, doe het dan opnieuw tot het logisch lijkt.

Stap 3. Als je niet weet hoe te coderen – maak je geen zorgen. Je moet dit niet leren om je app. te maken! Er zijn veel plaatsen waar je mensen kan vinden die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van iPhone apps, en die ideeën nodig hebben.
Je kan “iPhone ontwikkelaar” in Google in typen en zien hoeveel bedrijven hun diensten aanbieden om je iPhone app. voor jou te maken.

Je kan ook hulpmiddelen gebruiken zoals www.elance.com of www.odesk.com om je te helpen bij het maken van je iPhone app. Zoek, lees overzichten en speel met apps ze al gemaakt hebben. Als je er één vind waarvan je denkt dat het er goed uitziet, contacteer ze dan met jouw idee. Lees a.u.b. stap 4 eerst voor je dit doet.

Stap 4.In een perfecte wereld zouden we ons geen zorgen moeten maken dat andere mensen onze ideeën zullen stelen, hoewel de wereld is niet perfect. Het is dus aan te raden jij je iPhone app. idee beschermt wanneer je een prijs vraagt voor het laten coderen van je iPhone applicatie.

Je kan dit doen door ze eerst een korte beschrijving te geven van jou app. eigenlijk doet, zonder in detail te treden, vraag dan aan de ontwikkelaar om een Non-Disclosure akkoord te tekenen, of afgekort NDA. Wanneer jij en de een NDA akkoord tekenen, verbinden zij er zich toe om jou idee niet te stelen en je hebt legale documenten om dit te steunen voor het geval ze toch zouden doen.

Je kan NDA’s vinden voor het zoeken van iPhone app. ontwikkelaars in de hulpmiddelen sectie onderaan.

Stap 5. Wanneer jij jouw idee voorlegt aan de iPhone app. ontwikkelaar, is het best om hem de tekeningen te geven die je gemaakt hebt wanneer je idee ontstaan is. Het is best het netjes en precies te doen zodat ze niet in de war zijn over wat er gedaan moet worden. Dit zal de stress en tijd verminderen dat je nodig hebt om vragen te beantwoorden over zaken die niet duidelijk zijn.

Stap 6. De prijs is altijd een moeilijk onderwerp. Een iPhone app. laten ontwikkelen door een derde partij kan tussen de 500 euro en 10.000 euro of meer kosten, afhankelijk wat je iPhone app. idee is en hoe moeilijk het is om het uit te voeren. Zorg ervoor wanneer je een prijs overeenkomt dat je een betalingsplan hebt geschreven zodat iedereen het kan volgen. Als je een ontwikkelaar vind via elance.com of Odek.com, zullen zij dit voor je doen.

Stap 7. Zelfs al weet je niets af van coderen, zorg ervoor dat je de applicatie kan testen op een gemakkelijk toegankelijke iPhone alvorens je betalingen uitvoert of het voorlegt aan Apple. Sommige ontwikkelaars kunnen je misschien misbruiken daar je niets van coderen af weet, laat dit niet gebeuren. Wees correct en professioneel vanaf het begin, zodat ze niet over je heen stappen en je iPhone geen slechte applicaties geven. Veel geluk!Plaats een reactie:


Plaats een reactie