Hoe avi omzetten naar dvd?


Hoe avi omzetten naar dvd? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Koop en download WinAVI Video Converter van WinAVI.com. U moet er een beetje geld aan uit geven, maar er zijn niet veel gratis software opties die legitiem of betrouwbaar zijn.

Stap 2 Installeer WinAVI. Er zal een stap voor stap dialoog verschijnen die u zal begeleiden in het installatieproces.

Stap 3 Open WinAVI en voer uw registratie naam en code in. U kunt het programma op proef gebruiken zonder te registreren met volledige functionaliteit. Het enige nadeel is dat er een groot watermerk op uw video verschijnt, die zegt dat u het programma moet registreren en dat maakt het wel erg moeilijk om naar de video’s te kijken.

Stap 4 Klik op de “DVD”-knop in de rechter benedenhoek van het venster. Dit opent een nieuw venster voor u om naar het AVI bestand te zoeken dat u wilt converteren.

Stap 5 Kies uw AVI videobestand en open het. U kunt op de groene plus knop drukken om meer video’s toe te voegen om naar DVD te converteren, of op het rode minteken om de bestanden weg te halen. U kunt er ook voor kiezen om de bestanden samen te voegen tot één titel, afzonderlijke titels op dezelfde DVD, of aparte dvd’s te maken.

Stap 6 Blader naar uw uitvoer map en kies het uitvoer formaat. Standaard staat DVD al geselecteerd dus u hoeft het uitvoer formaat niet te wijzigen. Klik op “OK” om verder te gaan.

Stap 7 Wacht tot de conversie klaar is. Dit kan even duren afhankelijk van de grootte van het bestand, en er zijn enkele opties die u kunt kiezen zoals het afsluiten van de computer wanneer de conversie is voltooid.

Stap 8 Brand uw DVD door op de knop onderaan links te klikken. Dit opent een nieuw venster en u selecteert hier de uitvoer map die u zojuist heeft gemaakt, zorg er dus voor dat u weet waar die is. Geef een naam op voor uw DVD aan de rechterkant en klik vervolgens op de “Burn” knop om uw dvd te maken.



Plaats een reactie