Hoe zonnebanken?Hoe zonnebanken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Lees de informatie of luister naar de introductiezitting wat de zonnestudio verstrekt voordat u de zonnebank voor het eerst gaat gebruiken. Deze informatie beschrijft hoe de apparatuur veilig te gebruiken en eveneens de risico’s die verbonden zijn aan het gebruik van van zonnebanken.

Stap 2 Gebruik de tijdklok. Normaal gesproken hebben zonnebankinrichtingen een tijdklok beschikbaar voor hun bruinworders, wat door de wet vereist is. Gebruik de tijdklok zodat u er zeker van bent niet te veel belichting te ontvangen in een enkele sessie. Ongeveer 20 minuten per sessie is voldoende.

Stap 3 Houdt bij hoeveel keer u een zonnebank heeft gebruikt gedurende een jaar. De internationale norm is niet meer dan 50 keer per jaar, alhoewel sommige niet meer dan 20 keer per jaar aanbevelen.

Stap 4 Controleer uw huid tussen de bruinings-sessies. Kijk naar veranderingen op uw huid, zoals nieuwe of gewijzigde moedervlekken of zomersproeten die zich voordoen na een bruinings-sessie. Als er iets niet goed uitziet, stop dan onmiddelijk met het zonnebank gebruik en raadpleeg een huidarts.

Stap 5 Gebruik een veiligheidsbril als u op de zonnebank ligt. De zwarte veiligheidsbrillen helpen om uw ogen tegen alle UV stralingen te beschermen. De bril moet gedragen worden vanaf het moment dat u op de bank gaat liggen totdat u ervan op staat. Alleen uw ogen sluiten beschermt niet voldoende uw ogen en kan resulteren in serieuze beschadiging.Plaats een reactie:


Plaats een reactie