Hoe zet je word om in pdf?Hoe zet je word om in pdf? Wij zochten het voor je uit:

In Word 2010 is het PDF kenmerk ingebouwd. Om het te gebruiken, klik het “bestand” menu en kies “bewaar als”. Type een gepaste naam in het “bestandsnaam” veld. In de “bewaar als type” lijst, kies je “PDF (*.pdf) klik op “bewaar” om het bestand in PDF formaat te bewaren.
In Word 2007, kan je het Word document als PDF bestand bewaren. Om dit te doen, download en installeer een gratis Office add in van het Microsoft Download Center.(Microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=7).

Voor oudere versies van Word, ga door met de volgende stap.

Stap 1. Indien je het nog niet gedaan hebt, maak dan een Google account aan, dit doe je via Google accounts (google.com/accounts/NewAccount). Meld je aan op je Google account en ga naar de Documenten sectie (docs.google.com/#all).

Stap 2. Klik “upload”. Klik daarna op “blader”. Ga naar je Word document en klik “open”. Vervolgens klik je op “bestand uploaden”. Je document is nu open in Google Docs.

Stap 3. Van het “bestand: menu, kies je “download bestand als” en “PDF”.

Stap 4. Bewaar het bestand op een gemakkelijk te vinden plaats. Je PDF bestand is nu volledig en alle links in het originele document zullen nu werken.Plaats een reactie:


Plaats een reactie