Hoe maak je een cake?


cake
Ingrediënten:
4 eieren
200g suiker
200g zelfrijzende bloem
140g boter
1 pakje vanillesuiker

Bereidingswijze:
1. Bewerk de boter met de suiker en de eierdooiers tot een lichte homogene massa. Voeg er de gezeefde bloem bij.
2. Klop de eiwitten stijf in een vetvrije kom. Voeg de stijfgeklopte eiwitten aan de massa toe. Beboter de cakevorm en bestrooi hem met bloem. Breng de massa in de cakevorm en bak in een voorverwarmde oven van 175°C gedurende 45min. controleer met een breinaald: wanneer er niets meer aan blijft kleven is de cake gaar.
3. Haal de cake uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.

Smakelijk!



4 Reacties

  1. laura C says:

    hey! ik heb hem gemaak en was echt super super lekker!
    moet je proberen!

  2. marie-rose says:

    stel oei geen zelfrijzende bloem in huis maar wel gewone
    patiserie bloem ,,,hoeveel gist moet er dan bij gebruikt worden voor je appelcake??????????????

    dank jevoor je antwoord

    groetjes

  3. Lisa says:

    Ik ga HEM MAKEN MET MIJ ZUSJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HET WORDT LEKKER

  4. ibty says:

    ik maak cakes zelf en het gaat lekker smaken egt waar heel lekker ik vind het fijn om cupe cake te maken want je kunt versieren eenzo dat vind ik leuk je kunt versieren met suikerpaste snoepjes en slagroom ……… mmmmhhh dat word smaken he

Plaats een reactie