Hoe lollipops maken?


Hoe lollipops maken? Wij zochten het voor je uit:

Ingrediënten:
steel pan, ½ kop water, 1 kop suiker, 1/3 kop lichte glucosestroop, suikerthermometer, snoepgietvormen of bakplaten, lolly’s, kleurstofpasta (facultatief), aromaolie.

Instructies:

Stap 1 olie snoepgietvormen of bakplaat en leg lolly’s op hun plek.

Stap 2 Kook water in de steelpan. Doe het gas uit en roer de suiker en glucosestroop. Zet het vuur laag en roer zachtjes om los al het suiker op.

Stap 3 Plaats een suikerthermometer in de pan en zet het gas hoger. Laat het snoep koken totdat het een temperatuur van 150 graden Celsius heeft bereikt.

Stap 4 Zet het gas uit, laat het afkoelen tot een graad of 40 en roer de kleurstofpasta’s en/of aromaolies totdat het vermengd is.

Stap 5 Stop de stokjes in de snoepgietvormen en giet het snoep erin. Laat het erin zakken. Als je een bakplaat gebruikt, giet het snoep dan over de uiteindes van de stokjes, afstand houdend tussen de lolly’s.



Plaats een reactie